MEDYA

TV8’de deprem! Mehmet Yalçınkaya ve Acun Ilıcalı kavga etti, yer yerinden oynadı! Mehmet şef tası tarağı topladı

Yeni sezonu ile TV8 ekranlarında izleyenleri ekran başına kilitleyen MasterChef Türkiye yarışmasında adeta deprem yaşandı. Oldukça iyi izlenme oranları olan yarışmada Mehmet Şef ve Acun Ilıcalı arasında kriz çıktı. Mehmet Yalçınkaya’nın tası tarağı toplayıp yarışmayı terk ettiği iddia edildi.

TV8 ekranlarında yen sezonu ile yayınlanan Masterchef 2022, ilk bölümden bu yana izleyenleri ekran başına kilitleyeme devam ediyor. Ana kadronun belirlenmesi için artık son viraja girilirken, yarışmada ve kanalda büyük kriz çıktı. Masterchef Türkiye izleyicilerinin çok sevdiği Mehmet şefin yarışmadan ayrılacağı öne sürüldü. Bu defa kriz büyük, krizin tarafları ise bomba isimler. İddiaya göre TV8’de deprem yaratan kavga Acun Ilıcalı ve Mehmet Yalçınkaya arasında yalandı. Ünlü televizyoncu resmen rest çekerken, Mehmet Yalçınkaya ise tası tarağı topladı, kanaldan ayrıldı.

TV8’de deprem! Mehmet Yalçınkaya ve Acun Ilıcalı kavga etti, yer yerinden oynadı! Mehmet şef tası tarağı topladı.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna’nın jüri üyesi oldukları MasterChef Türkiye, bu sezon yine ekranların en çok takip edilen yarışmacıları arasında yer alıyor. Yeni bölümleri büyük bir merakla beklenen Masterchef Türkiye 2022 yarışmasında 18 kişilik ana kadronun belirlenmesi için artık son dönemece girildi. Ancak tam işler yoluna oturdu derken yarışmadan kötü haber geldi. İddiaya göre yarışmanın en sevilen isimlerinden olan Mehmet Yalçınkaya ve TV8’in patronu Acun Ilıcalı arasında büyük bir kriz çıktı.

TV8’DE YER YERİNDEN OYNADI

Mehmet şef, Masterchef Türkiye yarışmasında zaman zaman babacan tavırları ile dikkatleri çekse de genel anlamda en sinirli şef. Çoğu zaman da yarışmacıları sert dille uyarıyor. Bugüne kadar bir çok yarışmacıyı haşlayan Mehmet şef, geçtiğimiz günlerde ise tüm yarışmacıları elden geçirmişti. Yarışmacıların eleme turunda yarışan diğer isimlere tarif vermesine sinirlenen Mehmet Şef, çok sert konuşunca olanlar oldu.

MEHMET ŞEF ÇOK FENA PATLADI

Şef Mehmet Yalçınkaya, yarışmacıların yaptığı hatalara karşı son derece hassas. Elbette MasterChef Türkiye gibi izlenme rekorları kıran bir yarışmada bu hassasiyet normal karşılanabilir. Ancak yaşanan son olayda Mehmet şef sözlerinin ölçüsünü biraz kaçırınca Acun Ilıcalı’dan tepki gördü. İddiaya göre Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılardan Çağatay’a ciddi bir tepki verip stüdyodan kovdu. Bunu duyan Acun Ilıcalı ise küplere bindi.

MEHMET ŞEFİ ARAYIP AYAR VERDİ

TV8’de deprem etkisi yaratan olay sosyal medyaya düştü. Gündeme gelen iddialara göre Mehmet Yalçınkaya’nın yarışmacılara çok sert davranması nedeniyle Acun Ilıcalı çileden çıktı. Son olarak Mehmet Şef’in çağatay’ı stüdyodan kovması olması ile beraber ikilinin arası iyiden iyiye açıldı. Acun Ilıcalı Yaşanan bu olay sonrasında Mehmet Şevki arayarak uyardı. Hata sosyal medyada Mehmet Yalçınkaya’nın Master Chef Türkiye yarışmasından ayrılacağı yönünde iddialar da dolaşmaya başladı.

MEHMET ŞEF GİDERSE YARIŞMA BİTER

Sosyal medyada bu iddialar dolaşıyor ancak ne TV8’den ne de Mehmet Yalçınkaya dan konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Fakat sosyal medya kullanıcıları Mehmet şefi haklı buluyor ve verdiği tepkilerin yerinde olduğunu söylüyor. Böyle önemli Bir yarışmada yapılan hataların diğer yarışmacıların kaderinde etkili olduğunu düşünen sosyal medya kullanıcıları Mehmet Şef’in Bu yarışmaya çok yakıştığını belirterek “o giderse yarışma biter” diyor.

Başa dön tuşu