MEDYA

Röportaj Adam Mahsun Karaca Çok Güzel Hareketler 2’nin kadrosunda

Röportaj Adam lakabıyla tanınan YouTuber Mahsun Karaca, sevilen program Çok Güzel Hareketler 2’nin kadrosuna dahil oldu. Yeni sezonda 4 yeni ismin dahil olduğu Çok Güzel Hareketler 2’nin kadrosunda yer alan Mahsun Karaca, sosyal medyanın da gündeminde. Mahsun Karaca’yı Çok Güzel Hareketler’de izlemek için sabırsızlanan sosyal medya kullanıcıları Mahsun Karaca hakkında merak edilenleri de araştırmaya başladı.

5. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ekranların sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2’nin fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda en dikkat çeken detay ise Mahsun Karaca oldu. Röportaj Adam lakabıyla tanınan Mahsun Karaca, Çok Güzel Hareketler 2’nin kadrosuna dahil oldu. Peki, Röportaj Adam Mahsun Karaca kimdir? Mahsun Karaca kaç yaşında, nereli? Mahsun Karaca ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler…

MAHSUN KARACA ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’DE

Her sezonu büyük bir ilgiyle izlenen ekranların en sevilen programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler 2, 5. sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak. Yeni sezon fragmanı yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2’nin kadrosuna yeni isimler katıldı. Çok Güzel Hareketler 2’nin kadrosuna katılan isimlerden biri de Röportaj Adam lakabıyla tanınan Mahsun Karaca oldu.

MAHSUN KARACA KİMDİR?

Röportaj Adam lakabıyla tanınan Mahsun Karaca, 1992 yılında Adana’da dünyaya geldi. Adana Çukurova Üniversitesi’nden mezun olan Karaca, Adana’da çektiği videolarla adını geniş kitlelere duyurdu. YouTube üzerinden paylaştığı videolarla tanınan Mahsun Karaca, milyonlarca izlenme sayısına ulaştı. Komedi videolarıyla öne çıkan ve paylaşımları çok sevilen Mahsun Karaca, yeni sezonda Çok Güzel Hareketler 2’de izleyiciyi kahkahaya boğacak.

Başa dön tuşu