SPOR

Rıdvan Dilmen canlı yayında çileden çıktı, tozu dumana kattı! Yayını kesen spor yorumcusu topu rejiye atarak, “Gelsin onlar yapsın” dedi

Rıdvan Dilmen, canlı yayında çileden çıktı, program yarıda kesildi! Gözü dönen spor yorumcusu rejiyi payladı, “Çok biliyorlarsa gelsin onlar anlatsın” dedi.

Ünlü Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen TV 8,5 ekranlarında adeta çileden çıktı. UEFA Avrupa Ligi B grubunda Rennes ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe’nin deplasmanından beraberlikle ayrılmasını yorumlayan Rıdvan Dilmen bir anda sinirlendi. Öfkeden gözü döner Rıdvan Dilmen rejiye çatarak tepki gösterdi. Rıdvan Dilmen sakinleşme yiyince program yarıda kesilmek zorunda kaldı. o görüntüler ise sosyal medyanın en çok Konuşulanlar arasına girdi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda Fransa temsilcisi Rennes ile karşı karşıya geldiği maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertli takım bu sonuçla puanını 4’e çıkarırken maçın ardından Olanlar oldu. Bu sezon TV8,5 ekranlarına transfer olan ve spor yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından “%100 Futbol” programı ile izleyici karşısına çıktı. Ancak ünlü Futbol yorumcusu canlı yayın esnasında rejinin kendisine uyarmasına sinirlenerek adeta öfkeden çılgına döndü. Rıdvan Dilmen’i sakinleştirmek mümkün olmayınca program yarıda kesilmek zorunda kaldım.

FENERBAHÇE 4 PUANA YÜKSELDİ

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda Ülkemizi temsil eden Fenerbahçe dün akşam Roazhon Park’ta oynanan karşılaşmada Rennes takımına konuk oldu. İlk yarının büyük bölümünde etkili futbolu ile dikkat çeken Fenerbahçe ikinci yarıya da iyi başladı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi. Fenerbahçe’de İrfan Kahveci’nin 25 dakikada attığı gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Karşılaşmada aldığı beraberlik sonucu ile Fenerbahçe gruptaki puanını 4’e çıkarmayı başardı.

RIDVAN DİLMEN’İN ÖFKEDEN GÖZÜ DÖNDÜ

Ünlü Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen maçının hemen ardından TV8,5 ekranlarında %100 futbol programı ile izleyici karşısına çıktı. Sarı-lacivertli takımın da efsane isimlerinden olan Rıdvan Dilmen maçı yorumlamaya başladığı sırada rejiden gelen uyarıya sinirlendi ve canlı yayında adeta öfke patlaması yaşadı. Maçta gördüğü bir pozisyonu anlatmaya çalışan Rıdvan Dilmen’e rejiden görüntülü analizlere geçelim uyarısı geldi. Ancak sözünün kesilmesine çok sinirlenen ünlü Futbol yorumcusu, “Gelsinler onlar anlatsınlar o zaman! Burada önemli bir şey anlatıyoruz” diyerek tepki gösterdi.

8 DAKİKA BOYUNCA HİÇ KONUŞMADI

Futbol oynadığı dönemde sahalara damga vuran ve hemen ardından da spor yorumculuğu ile çok sevilen Rıdvan Dilmen bu olay sonrasında programda 8 dakika boyunca hiç konuşmadı. Rıdvan Dilmen’in canlı yayında ses izleyebilmesi herkesi şaşkına çevirdi. Bu görüntüler kısa süre içinde sosyal medyanın da gündemine oturdu. Ünlü futbolcu yorumcusunun haklı olduğunu düşünen çok sayıda kullanıcı bulunurken canlı yayında böyle bir öfke patlamasının yakışmadığını söyleyenler de vardı.

Başa dön tuşu