SEYHAN

Adana’da bir evden para ve ziynet eşyası çaldığı belirlenen şüpheli tutuklandı

Adana son dakika haberi... Adana'nın Merkez Seyhan ilçesinde müstakil bir ev den para ve Ziynet eşyası çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Adana’nın Merkez Seyhan ilçesinde bulunan 2 katlı müstakil bir evde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubesi hırsızlık ve yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan müstakil bir ev den 900 bin liralık Ziynet eşyası ile 100.000 liranın çalınması üzerine harekete geçti.

Kimliği güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edildi

Polis ekipleri bölgede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek evden hırsızlık yaptığı iddia edilen kişinin 34 yaşındaki F.Ö. Olduğunu tespit etti. Polis şüphelinin Sarıçam İlçesi beyceli Mahallesi’nde bulunan bir evde saklandığını belirleyerek adrese operasyon düzenledi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken ele geçirilen Ziynet eşyası ve para ise sahibine teslim edildi. Zanlı emniyette yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başa dön tuşu