MEDYA

Fahriye Evcen ve oğlu Karan koronavirüse yakalandı

İkinci kez anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen ve 3 yaşındaki oğlu Karan koronavirüse yakalandı. 3,5 aylık hamile olan ve ikinci bebek heyecanı yaşayan Fahriye Evcen ve oğlu Karan’ın koronavirüse yakalandığı haberi magazin manşetlerinin ilk sıralarına yerleşti. Anne ve oğulun evlerinde karantinaya girdiği öğrenildi.

İkinci kez anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen ve 3 yaşındaki oğlu Karan koronavirüse yakalandı. 3,5 aylık hamile olan ve ikinci bebek heyecanı yaşayan Fahriye Evcen ve oğlu Karan’ın koronavirüse yakalandığı haberi magazin manşetlerinin ilk sıralarına yerleşti. Anne ve oğulun evlerinde karantinaya girdiği öğrenildi. Şimdilerde Bodrum’da tatil yapan Özçivit ailesi ikinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Bir süredir tatilin tadını çıkaran Fahriye Evcen ve oğlu Karan Özçivit’in rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldıkları ve koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi. Anne ve oğulun sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. İşte detaylar…

KORONAVİRÜSE YAKALANDILAR

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, ikinci kez anne ve baba olmaya hazırlanıyor. Çiftin 3 yaşında Karan isminde bir çocukları bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu müjdesini veren Fahriye Evcen, ailesiyle birlikte tatilin tadını çıkarıyor. Bodrum’da tatil yapan Fahriye Evcen ve oğlu Karan’ın rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldıkları ortaya çıktı. Anne ve oğulun koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve evlerinde karantinaya girdikleri öğrenildi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in 3 yaşındaki oğulları Karan Özçivit, koronavirüse yakalandı. Oğlunun ardından 3,5 aylık hamile olan Fahriye Evcen’in de Bodrum’daki özel bir hastaneye giderek test yaptırdığı ve test sonucunun pozitif çıktığı bilgisine ulaşıldı. Anne ve oğul evlerinde karantinaya girerken eşi ve oğlunun ardından Burak Özçivit’inde koronavirüs testi yaptıracağı öğrenildi. Evcen ve oğlu Karan’ın sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

 

Başa dön tuşu