BÜYÜKŞEHİR

21 Ağustos 2022 Adana hava durumu bugün nasıl olacak? Meteoroloji Adana hava durumu tahminleri

Haftanın son gününde günlük plan ve programlarını yapan vatandaşlar Adana hava durumu tahminlerini merak ediyor. Meteoroloji 21 Ağustos 2022 Adana hava durumu tahminleri nasıl, 21 Ağustos Adana'da bugün hava nasıl olacak gibi soruların yanında vatandaşlar tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Peki, Adana'da bugün hava kaç derece olacak? Adana'da bugün yağmur var mı?

Adana hava durumu bugün nasıl sorusunun yanıtı Adana’da yaşayan vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Hava durumuna göre plan yapmak isteyen vatandaşlar hava sıcaklığı 3 derece seni de merak ediyor. Peki, Adana’da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji 21 Ağustos 2022 Adana hava durumu tahminleri belli oldu mu? Meteoroloji Adana hava durumu tahminleri ve detaylar haberimizin devamında…

21 AĞUSTOS ADANA HAVA DURUMU BUGÜN NASIL?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 Ağustos 2022 Adana hava durumu tahminleri belli oldu. Bugün Adana’da yağmur ya da başka bir yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı ise 35 dereceye kadar yükseliyor. Termometreler 35 derece sıcaklık ölçecek ancak Adana’da hava sıcaklığı çok daha yüksek olacak. Ayrıca Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Adana’da günün en düşük sıcaklığının ise Gece saatlerinde 26 derece olacağı bildirildi.

Başa dön tuşu