MEDYA

Mustafa Sandal’dan Reha Muhtar’a tepki: Varsa yüreğin sokağa çık

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar’ın kızına sözlü şiddet uyguladığı anlara ait olduğu iddia edilen bir ses kaydını sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etmişti. Deniz Uğur’un bu paylaşımının ardından sosyal medyada Reha Muhtar’a tepki yağmıştı. Çok sayıda ünlü isimden de bu olaya tepki geldi. Tepki gösteren isimler arasında Mustafa Sandal da vardı. Sandal, kızına bağırdığı anlara ait ses kaydı ortaya çıkan Reha Muhtar’a sert sözlerle yüklendi.

Deniz Uğur-Reha Muhtar arasındaki şiddet iddiaları magazin gündemindeki yerini koruyor. Deniz Uğur, eski eşinin kızları Mina Deniz’e sözlü şiddet uyguladığı anlara ait olduğu öne sürülen bir ses kaydını sosyal medya hesabından paylaştı. Günlerdir devam eden tartışmalara isyan ede Uğur, ‘Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi’ ifadelerine yer verdi. Ses kaydını dinleyen ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’dan Reha Muhtar’a tepki geldi.

SOSYAL MEDYADAN SES KAYDINI PAYLAŞTI

Instagram hesabından eski eşinin 13 yaşındaki kızlarına sözlü şiddette bulunduğu ses kaydını paylaşan Deniz Uğur, ‘Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah’ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerinde olsun. Allah cezanızı versin.’ notunu düşmüştü.

MUSTAFA SANDAL’DAN REHA MUHTAR’A TEPKİ

Reha Muhtar’a ait olduğu iddia edilen ses kaydını dinleyenler sosyal medyada duruma tepkisini dile getirirken çok sayıda ünlü isim de bu olay karşısında sessiz kalmadı. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, ‘Kızına sözlü şiddette bulunan Reha Muhtar’ı kınıyorum! Kayıtta çocuğa söylüyorsun ya ben de sana söylüyorum; varsa yüreğin sokağa çık, 5 dakikan var Reha! Bak bakalım kaç kişi yüzüne tükürecek? Savunmasız bir kız çocuğuna baskı kurmakla olmuyor bu işler!’ sözleriyle tepkisini dile getirdi.

 

Başa dön tuşu