MEDYA

Bir Peri Masalı oyuncu kadrosu ve karakterleri

FOX TV’nin yeni dizisi Bir Peri Masalı, bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. İlk bölüm için meraklı bekleyiş devam ederken diziyle ilgili detaylı araştırmalar da sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve karakterleri ise şimdiden araştırılmaya başlandı. Tarık Emir Tekin ve Alina Boz’u buluşturan Bir Peri Masalı dizisi yayınlanan tanıtımlarıyla bir hayli merak uyandırmıştı. Dizi bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkacak.

Medyapım imzalı yeni dizi Bir Peri Masalı için artık sadece saatler kaldı. İlk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan yeni dizi için geri sayım başladı. Uzun bir süredir tanıtımlarıyla gündemde olan dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor. Peki, FOX Bir Peri Masalı dizisi konusu nedir? Bir Peri Masalı oyuncu kadrosunda kimler var? Bir Peri Masalı nerede çekiliyor? İşte Bir Peri Masalı dizisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

BİR PERİ MASALI DİZİSİ KONUSU

Bir bebek bakıcısı olan Zeynep, eline geçen yüklü bir miktar para ile bambaşka bir hayata adım atıyor. Sıradan bir hayat sürmekte olan Zeynep, doğum gününde bir çanta dolusu para buluyor ve hayatı tamamen değişiyor. Bulduğu parayla yepyeni bir hayat kurmaya hazırlanan Zeynep, kendisini bekleyen zorlukların farkında değildir. Köksal ailesini cezbetmek için kolları sıvayan Zeynep, cemiyete girmenin aslında sandığı kadar kolay olmadığını görecektir.

BİR PERİ MASALI OYUNCU KADROSU

– Alina Boz

– Tarık Emir Tekin

– Mustafa Mert Koç

– Nazan Kesal

– Hazal Filiz Küçükköse

– Okan Urun

– Baran Bölükbaşı

– Tülin Ece

– Canan Atalay

– Şener Savaş

– Müfit Kayacan

BİR PERİ MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İlk bölümü ile 28 Eylül 2022 Çarşamba (bu akşam) saat 20.00’de FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Peri Masalı dizisi İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor.

Başa dön tuşu