SARIÇAM

VATANDAŞLARA MERHEM OLUYOR

Amaç tüm hanelere ulaşmaktır.

Geçtiğimiz günlerde vatandaşların ortaklaşa  kullandığı  ; camiiler ,okullar , anaokulları ,sağlık ocakları, eczaneler, resmi daireler, otobüs durakları, bankalar ve bankamatikler , işyerleri gibi  alanlarda   dezenfekte çalışmaları yapan Sarıçam Belediyesi , Virüs tehdidi devam ettiği sürece dezenfeksiyon  çalışmalarına devam edecektir.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ;  Virüs salgınının Ülkemizde de giderek yayılması üzerine vatandaşlarımızın hijyenine önem verip korumak adına kolonya dağıtarak  , bilgilendirme broşürü ve ortak alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarına devam  önemlere devam edeceğiz dedi. 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ; “ Virüs salgını nedeni ile hemşerilerimizi bilgilendirmek , korumak  amacıyla tüm kalbimizle merhem olmak istedik. Salgını atlatıncaya kadar Tüm vatandaşların mümkün olduğunca evden çıkmamaları gerekiyor. Mecburi olarak evden çıkmak durumda iseler ,mutlaka sağlık bakanlığımızca duyurulan  koruyucu önlemleri alarak dışarıya çıkmalılar dedi. Birbirimize çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde birlikte hareket ederek, İnşallah virüsü yeneceğiz , hep birlikte sağlıklı yarınlara…” “ dedi.

Başa dön tuşu