GENEL

15 bin TL para ödülü sahibini bekliyor

Karaisalı’ya bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda düzenlenecek olan 536. Kızıldağ Karakucak Güreşleri ve şenlikleri Karaisalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Cumhur İttifakı belediyeleri olan Aladağ, Feke, Karataş, Pozantı, Saimbeyli, Sarıçam, Tufanbeyli, Yumurtalık ve Yüreğir belediyelerinin destekleriyle düzenlenecek.

Kızıldağ Karakucak Güreşleri ve Şenliklerin Cumhur İttifakı’na yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Cumhur İttifakı’nın gücünü bu hafta gerçekleştirecek olduğumuz güreş ve şenliklerde göstereceğiz. Bu yıl da özellikle Sarıçam ve Yüreğir belediyelerimiz başta olmak üzere, Cumhur İttifakı belediyelerimizin büyük katkılarıyla düzenleyeceğimiz Kızıldağ Karakucak Güreşleri inşallah daha da marka haline gelecektir. Güreşlerimize bu yıl Bulgaristan, Gürcistan ve İran gibi ülkelerden de güreşçiler katılacak. 27-28-29 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceğimiz 536. Kızıldağ Karakucak Güreşleri ve Şenlikleri’ne tüm halkımız davetlidir” dedi.

536. Kızıldağ Karakucak Güreşleri’nde bu yıl 55’i başpehlivan 760 güreşçi mücadele edecek. Ayrıca başpehlivanlığı kazanan güreşçi 15 bin TL para ödülünün sahibi olacak.

Başa dön tuşu